Gå vidare till produktinformation
1 av 2

Myrra

Myrra

Commiphora myrrha

Eterisk olja 100%primavera

leaping bunny certified natrue certified vegan
Ordinarie pris 159 kr
Ordinarie pris Försäljningspris 159 kr
Rea Slutsåld
Frakt beräknas i kassan.
volym
Fara

Myrra är kåda från myrraträdet, som är inhemskt i nordöstra Afrika. Myrraträdet kan bli upp till 10 meter högt, och kådan rinner ut genom barkskåror och hårdnar till små rödbruna hartstårar. Den här myrran kommer från vildväxande träd i Somalia och Etiopien.

Myrra används inom naturmedicin. Myrra används inom naturmedicin för munvård, hudproblem, mag-, tarm-, förkylnings- och ledbesvär. Inom parfymer används den som fixeringsmedel.

OBS! Utgående produkt, endast få kvar i lager. Ersätts av Myrra ekologisk från kontrollerade odlingar.

Alla våra oljor är äkta, rena och fria från djurförsök.

För recept och tips se under Myrra ekologisk.

Doftprofil
Örtlik
Effekt
Grundande
Doftnot
Basnot
Certifiering
NATRUE Naturkosmetik, vegan, Leaping Bunny
Användningsområde
Utmattning och stress, kvinnors hälsa, mun och tandkött
Hudvård
Acne, antiinflammatorisk, ärr, regenererande, hudvårdande
INCI
Commiphora Myrrha olja
Ursprung
Etiopien, Somalia
Växtdel
Harts
Extraktion
Ångdestillering
Bruksanvisning
Droppa 5 droppar i aromalampan. Blanda max. 15 droppar i 50 ml mandelolja.
Botaniskt namn
Commiphora myrrha
Visa alla uppgifter