Varuprover

Vi erbjuder varuprover på de flesta eteriska oljor, absolut eller resiniod. Dessa kan du beställa under respektive produkt. Om du inte hittar prov på den produkt du söker så skicka gärna ett meddelande till oss. Oftast går det att lösa!

Vi tycker att varuprover är en viktig service till våra kunder eftersom det kan vara mycket värdefullt att kunna dofta på en olja innan du bestämmer att du vill köpa den. Det är också ett av våra bidrag till hur vi kan spara på jordens resurser och göra det möjligt för dig att enbart köpa de oljor du verkligen tycker om och behöver. Vissa av våra eteriska oljor kommer från hotade arter så som Frankincens, Örnträd, och Sandelträ och det är därför viktigt att dessa används med varsamhet.

Det kan också vara mycket intressant att jämföra dofter för att komma fram till vilken du tycker mest om. Det finns t ex många eteriska oljor av tall och gran som kan vara snarlika. Då kan du beställa prover för att lättare kunna välja vilken du vill använda.

Till dig som utbildar dig inom aromaterapi kan doftprover vara mycket värdefullt som alternativ till att köpa in många och dyra eteriska oljor för att lära känna dofterna.

Doftprovet kommer i en 1 ml glastub med plastlock som du kan öppna och återförsluta. Doftprovet innehåller tillräckligt med material för att du ska kunna känna doften tydligt. Ibland är det några droppar och ibland upp till 0,5 ml. Om du vill veta exakt vad som gäller för ditt prov så maila oss gärna!

Välkommen att beställa våra doftprover!

Todo!!!